Ilmoittaudu Leadership Summit -virtuaalitapahtumaan

World Conference on Tobacco or Health (WCTOH) järjestää Leadership Summit -virtuaalitapahtuman 6.–7.5.2021.  Maaliskuussa 2021 pidettäväksi kaavailtua 18. maailmankonferenssia (WCTOH) on lykätty koronan vuoksi.

Virtuaalitapahtuman järjestäjä WCTOH toteaa, että työ tupakoinnin lopettamiseksi on erityisen tärkeää koronapandemian aikana, sillä tupakointi on vakavan koronavirustaudin riskitekijä. Korona on uhka myös matala- ja keskituloisille maille, joihin valtaosa tupakan aiheuttamista kuolemista keskittyy. Näiden maiden terveydenhuolto on jo valmiiksi kuormittunut tupakkasairauksien vuoksi.

Konferenssi keskittyy osittain myös uusien nikotiini- ja tupakkatuotteiden, kuten sähkösavukkeiden, riskeihin. Tupakkateollisuus esiintyy osana tupakkaepidemian ratkaisua, mutta jatkaa perinteisten tuotteidensa aggressiivista markkinointia pieni- ja keskituloisissa maissa.

Leadership  Summit -tapahtuman slogan on ”Navigating Change”. Keskeisiä  aiheita ovat mm. tupakoinnin torjunta koronapandemian jälkeen, perinteisten ja uusien tupakka- ja nikotiinituotteiden sääntely sekä se, miten estetään tupakkateollisuuden puuttuminen terveyteen ja kestävään kehitykseen.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen konferenssiin on avoinna, ja osallistumisen saa edullisempaan hintaan 22.3. saakka. Ilmoittautumismaksuun sisältyy mm. pääsy virtuaaliseen tapahtumaan, osallistumisen istuntoihin, materiaalit ja mahdollisuus saada kaikki nauhoitukset.

Linkki ilmoittautumiseen

Lähde
wctoh.org