Savuton Suomi 2030 -verkoston slogan on yhdessä savuttomuuteen, eli verkosto edistää tupakattomuutta ja nikotiinittomuutta yhteistyössä.

Verkoston toiminta käynnistyi vuonna 2008 ja tällä hetkellä mukana on 19 jäsentä, jotka kaikki edistävät savuttomuutta myös omassa toiminnassaan monin eri tavoin. Verkoston puheenjohtaja on Helsingin yliopiston professori Kari Reijula. Verkostoa koordinoi Suomen ASH ry ja sen toiminnan rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Savuton Suomi 2030 -verkostossa ovat mukana:
Allergia- Iho- ja Astmaliitto ry, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, ETRA-liitto ry,  Filha ry, Hengitysliitto ry, HUS Sydän- ja keuhkokeskus HYKS,  KirkkohallitusLääkärit tupakkaa vastaan -verkosto (Doctors Against Tobacco DAT), Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus, Savuton kunta -ohjelma  (Savon Sydänpiiri ry), SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen ASH ry, Suomen Keuhkolääkäriyhdistys ry, Suomen Sydänliitto ry, Suomen Syöpäyhdistys ry, Suomen terveyttä edistävät sairaalat ja organisaatiot ry STESOTerveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos

Lisätiedot:

Verkostokoordinaattori Pirjo Parviainen
p. 0500 558 569 pirjo.parviainen@suomenash.fi

Savuton Suomi 2030 /
Suomen ASH
Kornetintie 6 A
00380 Helsinki

www.savutonsuomi.fi