fbpx

Savuton Suomi 2030

Savuton Suomi 2030 -verkoston slogan on ”yhdessä savuttomuuteen”, eli verkosto edistää tupakattomuutta ja nikotiinittomuutta yhteistyössä.

Verkoston toiminta käynnistyi vuonna 2008 ja tällä hetkellä mukana on 26 jäsentä, jotka kaikki edistävät savuttomuutta myös omassa toiminnassaan monin eri tavoin. Verkoston puheenjohtaja on Helsingin yliopiston professori Kari Reijula. Verkostoa koordinoi Suomen ASH ry ja sen toiminnan rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Savuton Suomi 2030 -verkoston jäsenet:
Allergia- Iho- ja Astmaliitto ry, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, ETRA-liitto ry,  Filha ry, Hengitysliitto ry, HUS Sydän- ja keuhkokeskus HYKS,  Kirkkohallitus, Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry, Lääkärit tupakkaa vastaan -verkosto (Doctors Against Tobacco DAT), Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus, Savuton kunta -ohjelma  (Savon Sydänpiiri ry), SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen ASH ry, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suomen Kardiologinen Seura,  Suomen Keuhkolääkäriyhdistys ry, Suomen Lääkäriliitto, Suomen Luustoliitto ry, Suomen Rehtorit ry, Suomen Sydänliitto ry, Suomen Syöpäyhdistys ry, Suomen terveyttä edistävät sairaalat ja organisaatiot ry STESO, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja  Työterveyslaitos.

Lisätiedot:

Savuton Suomi 2030 /
Suomen ASH
Valimotie 17-19
00380 Helsinki

www.savutonsuomi.fi

Verkostokoordinaattori Pirjo Parviainen
p. 0500 558 569
pirjo.parviainen@suomenash.fi