Avoin työpaikka: Suomen ASH hakee tiedottajaa

Haemme tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä.

Tehtävän kuvaus

Etsimällämme henkilöllä on vahvat viestintätaidot, vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöä menestyksellisten sekä merkityksellisten viestintäprojektien toteutuksesta.  Tehtävässäsi vastaat tiimityönä viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta tukien yhdistyksen viestinnän onnistumista eri kanavissa.

Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät viestinnän suunnittelua, toteuttamista, arviointia ja analysointia, mediasuhteiden ylläpitoa, jäsenkirjeiden toteuttamista ja kehittämistä, verkkosivujen ylläpitoa ja kehittämistä, päivittäisen viestinnän toteuttamista sekä hallinnollisissa tehtävissä avustamista. Lisäksi vastaat myös tilaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä.

Mitä toivomme sinulta?

Olet sujuvasanainen viestijä ja hyvä kirjoittaja. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet yhteistyökykyinen, pieneen työyhteisöön sopiva. Ymmärrät tutkimustiedon merkityksen luotettavassa viestinnässä sekä hallitset viestinnän laajasti eri kanavissa, myös sosiaalisessa mediassa ja osaat toimia median kanssa. Järjestötyön kokemus lasketaan eduksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta, kaikkeen tarttuvaa tekijää. Viihdyt pienessä ja matalahierarkisessa työyhteisössä, jossa saat tarttua joustavasti monentyyppisiin tehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sujuvan suomen kielen lisäksi kommunikoit hyvin englannin kielellä. Sinulla on erinomaiset it-taidot.

Suomen ASH ry tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä mukavan työyhteisön tuen.

Lisätietoja ja hakeminen

Tunnistitko itsesi tästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ke 21.11. klo 13-14 ja to 29.11. klo 12-13 Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 10.12.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.

Hae työpaikkaa EilaKaislan kautta