Savuton Suomi -päivänä vietetään savutonta työpäivää

Tupakointi on keskeisin työikäisten työkykyä ja terveyttä vahingoittava, estettävissä oleva terveysriski. Lisäksi tupakoinnista aiheutuu jopa 2 000 euron lisäkustannus tupakoivaa työntekijää kohden vuodessa. Savuton Suomi -päivänä kannustetaan työpaikkoja savuttomuuteen.

Savuton Suomi -päivää vietetään 31. toukokuuta teemalla Tulevaisuuden työpaikka on savuton. Päivän tavoite on innostaa työpaikkoja pohtimaan savuttomuuden tilaa ja mahdollisuuksia: Pitäisikö työpaikkamme olla savuton? Mitä hyötyä siitä on työnantajalle ja työntekijöille? Miten pääsisimme alkuun savuttomuuden edistämisessä? Päivän aikana haastetaan työpaikkoja mukaan kokeilemaan savutonta työpäivää tai vaikka vain savutonta taukoa.

Savuton työpaikka -tunnustus Suomen juhlavuoden kunniaksi

Savuton Suomi 2030 -verkosto palkitsee Suomen juhlavuoden kunniaksi Suomi 100 – Savuton työpaikka -tunnustuksella edelläkävijänä toimivan, savuttomuutta edistyksellisesti toteuttaneen työpaikan. Palkinnon saaja julkistetaan Savuton Suomi -päivänä 31.5.2017.

Savuton Suomi -päivän järjestää Savuton Suomi 2030 -verkosto yhteistyökumppaneineen. Tulevaisuuden työpaikka on savuton -kokonaisuus on osa Suomi 100 -ohjelmaa. Kerro työpaikkasi savuttomuudesta somessa hastageilla #savutonsuomi ja #savutontyöpaikka.

Lisätietoja:

Pirjo Kadenius
verkostokoordinaattori
p. 0500 558 569
pirjo.kadenius@suomenash.fi

Lisää tietoa

savutonsuomi.fi